ESA RISTY – KUAT ATI (Official Live Music Video)

Title :Kuat Ati

Voc : Esa Risty
Songwriter : Sigit Priyono
Music by : Music Interactive https://instagram.com/musicinteractiv..
.Location : Luv Kitchen Lounge Kediri

Lirik Kuat Ati :
Sayang sing tak suwun
Mung pangapuramu
Dudu karep ati iki
Ninggalke sliramu
Sayang lungaku ora bakal
Keliyo tresnoMendem roso senajan atiku loro
Sayang maafkan orang tuaku
Bukan maksud hati iniTuk kecewakanmu
Sayang yakinlah suatu saat nanti
Ku berjanji sehidup semati dadi siji
Denganmu pujaan hati

Sayang.Hanya satu yang ku mau
Cukup restu dari orang tuamu
Tresnoku lan tresnomu
Supoyo langgeng
Ora bakal dadi semu

Pujaan hatiTak suwun sing kuat ati
Mergo tresno iki kita yang jalani

Mugo kabeh mangestoniKatresnan iki
Mugo Gusti ngijabahi

Sayang maafkan orang tuaku
Bukan maksud hati ini
Tuk kecewakanmu
Sayang yakinlah suatu saat nantiKu berjanji sehidup semati dadi siji

Denganmu pujaan hati
Sayang.Hanya satu yang ku mau
Cukup restu dari orang tuamu

Tresnoku lan tresnomuSupoyo langgeng

Ora bakal dadi semu
Pujaan hati.Tak suwun sing kuat ati
Mergo tresno iki kita yang jalani
Mugo kabeh mangestoniKatresnan iki
Mugo Gusti ngijabahi.
Mugo kabeh mangestoniKatresnan iki
Mugo Gusti ngijabahi

Music Video Play List Adhigana Music :
1. Happy Asmara ft Lenk – Cemburu | https://youtu.be/ZUKUdRpfkTc
2. Happy Asmara – Kebal Kelaran | https://youtu.be/4O12ePHZVag
3. Egy Fajar – Mlaku dewe-dewe | https://youtu.be/_733mkxRSiI

#AdhiganaMusic #EsaRisty #KuatAti

Produksi : Adhigana
IG : @Adhiganamusic

FB : Adhigana Music

source