Official Music Live from Happy Asmara “Kebal Kelaran”

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by HappyRism X Desti Arindi
Videographer by Standby
℗ & © Maska Music Records

Lokasi : Kuning Kitchen and Cafe

Musisi :
Cak : Deo
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Taufiqul .R

Lupakan Mantan – Mala Agatha : https://youtu.be/itvAGFnjLco
Kuat Ati – Mala Agatha : https://youtu.be/ZMZoo8U0Tf4
Aku Ikhlas – Safira Inema : https://youtu.be/qJ-RN_g_tI8
Angin Dalu – Safira Inema : https://youtu.be/DcYKwkHrroc
Ngraji Angin – Lina Shalova : https://youtu.be/124qrN4Zat0
Ati Sing Liyo – Irenne Ghea : https://youtu.be/5aLR-Zpb92Q
Sambel Terasi – Safira Inema : https://youtu.be/rJW0p9EQUoc
Para Mantan – Mala Aghata : https://youtu.be/waBhsfgnz4o

Lyric :
Kebal Kelaran

tego.. kowe tego
ninggalne aku sing wis mulai tresno
ra ono.. roso bersalah..
kowe mbubrahi tatanan ati kowe ninggalne aku..

chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

kowe mundur aku orapopo
mergo ati iki wis kebal mok larani
masio lara.. batinku kesikso
aku lilo sayangku mok tinggalno

chatingmu nggowo roso
perlahan-lahan tresnomu wis iso tak tompo
kediri ngawi.. sing dadi saksi
kowe mbubrahi tatanan ati
kowe ninggalne aku

chatingan.. yo wis sayang-sayangan
kowe wis janji ra bakal ninggal aku

kowe mundur aku orapopo
mergo ati iki wis kebal mok larani
masio lara batinku kesikso
aku lilo sayangku mok tinggalno

kowe mundur aku orapopo
mergo ati iki wis kebal mok larani
masio lara batinku kesikso
aku lilo sayangku mok tinggalno

#HappyAsmara
#KebalKelaran
#MusicInteractive

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : –
Twitter : maska_pro01
Email : [email protected]
Website : http://bit.ly/2SfBITq

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive

Music Interactive’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

source