Executive Producer : Happy Rism

MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Happy Rism
Vocal: Happy Asmara
Music By : Music Interactive
Sound Engginering : by Maska Audio
Sound Engineer : Taufiqul .R
Location : Foresthree Kitchen Kediri

LIRIK
Matur suwon mergo wes ngukir loro
Loro ning ati ora bakal biso lali
Sepiro caramu nglarani ati
Bakal tak eleng-eleng tekan mati

Sak jane aku iso nglarani
Tapi aku isih nduwe ati
Yen kowe arep mblenjani
Sumonggo tak jembarno ati

Loro seng mbok gawe
Ra bakal tak lalekke
Yen kowe rep nglarani
Tak trimo sak jroning ati
Tatu seng tak roso
Iki ora sepiro
Aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro

Yen pengen nglarani
Kowe mung tak esemi
Reneo tak warahi carane dolanan ati
Reneo tak warahi carane ,dolanan ati

#HappyAsmara #Pashati #TakWarahiCarane

Copyright © 2021, HappyAsmaraMusic

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : https://www.youtube.com/c/HappyAsmaraMusic
Instagram : https://www.instagram.com/happy_asmara77
Facebook : https://www.facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :https://www.facebook.com/Happy.asmara.real

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

source