SAFIRA INEMA – LINTANG SEWENGI | (Official Live Music)
#Lintang Sewengi #OfficialLiveMusic #SafiraInema

Title : Lintang Sewengi
Voc : Safira Inema
Songwritter : Daru Jaya ( Ndarboy Genk )
Lokasi: Kampung Coklat

Musisi :
Cak : Deo
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Lirik :
LINTANG SEWENGI

YEN ONO SALAH NENG URIPKU
KULO NYUWUN PANGAPURAMU
AKU SIH PENGEN LANJUT
SENAJAN WIS KEBACUT
TAK AKONI AKU SING LUPUT

UDAN UDAN NO SING GEDI
KLINTIR NO ELUH KU IKI
GOWONO MILI OJO MBOK GO BALI
SALAH KU SING WINGI UWIS TAK GETUNI

BUBAR ORA TAK BALENI
REMOK REDAM ATI IKI
KOYO NGENE WONG KELANGAN
RASANE ORA KARUAN
MERGO SALAH DALAN

LINTANG SEWENGI
CUKUP SEWENGI IKI, RABAKAL TAK NDUWENI
MUNG NGERIDU ATI
TRESNO MUNG SAKKEDEP MOTO
KOWE TEKO AMUNG DADI GODO

GEBYAR NETRA MU
MUNG PANDELENGAN SEMU
NGLULUHKE ATIKU NINGGAL TATU JERU
AKU LAN KOWE
CUKUP, CUKUP SEWENGI WAE.

=========================================
KACU BIRU | Emy Lariz : https://www.youtube.com/watch?v=1ssIf…
SALAM BALIK (Tak Lalekne Kowe Versi Indonesia) | Emy Lariza : https://www.youtube.com/watch?v=FdBHJ…
KAU TERINDAH | Emy Lariza : https://www.youtube.com/watch?v=ZqtNx…
ATI SING LIO | Emy Lariza : https://www.youtube.com/watch?v=RDDMu…
SALAM TRESNO | Emy Lariza : https://www.youtube.com/watch?v=opFbG…
SEMUA BERLALU | Emy Lariza : https://youtu.be/cqkwtDpCXL0
PENGEN NANGIS TAPI ISEN | Emy Lariza : https://youtu.be/30tY_nz86MU
MANDEK NANGIS | Emy Lariza : https://youtu.be/UUBsR5_ZwlE
LAYANG DUNGO RESTU | Esa Risti : https://youtu.be/sB_MrvUyDb0
LINTANG SEWENGI | Safira Inema : https://youtu.be/hUXcZmTCfOI

source