Shepin Misa Ft New Buana – Wegah Kelangan
Multi Media Prima Perkasa Subscribe : http://www.youtube.com/c/MultiMediaPrimaPerkasa

Artis : Shepin Misa
Title : Wegah Kelangan
Cipt : Danang Sanjaya

Lyric Wegah Kelangan
Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti
sing tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan,
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang
Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri
Ning Jero Ati

Nanging Arep Piye Maneh
Iki Wis Kahanan,Kudu Pisahan

Njalukku Kowe Ojo Nangis
Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris,
Dudu Penjalukku

Nglungani Sliramu
Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niatku Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajano Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnaku
Yo Mung Kanggo Awakmu

#ShepinMisa #MultiMediaPrimaPerkasa #WegahKelangan

source